Side 1 af 1

ADVERTISEMENT_MANAGEMENT

: 24. mar 2013 16:08
af morten müller
Hej i forumer.

Så har jeg med stor glæde fået Advertisement Management Version: 1.0.10 op at køre i mit forum Dendromania.dk

jeg har et spørgsmål som jeg håber nogle kan hjælpe mig med at svare på, jeg ved godt at de fleste svar findes på nettet men jeg er desværre ikke så god til at søge den slags info på engelsk.

Det er sådan at Advertisement Management kun fungerer med en reklame/banner at gangen, og jeg ville meget gerne have at flere reklamer kan bliver vist på en gang under den samme kolonne, de fleste ville nok bare løse mit problem ved at tilføje en utal af Html koder efter hinanden under samme post, men så kan man jo ikke følge med i historien på reklamerne angående views og count click, og dermed ikke dokumenterer dette over for sine " kunder "

Mit spørgsmål lyder på om dette problem kan løses ? og om måske med koder?

Re: ADVERTISEMENT_MANAGEMENT

: 25. mar 2013 04:13
af DoYouSpeakWak
Nu er det noget tid siden jeg har brugt det, men da jeg brugte det var der labels i html. dvs. BANNER1,BANNER2 står i html dem kan du frit flytte rundt på så de er ved siden af hinanden eller lave flere af dem, kan du så via acp vælge at køre flere på en gang kan det rent nemt lade sig øre uden at miste nogle funktioner.

Re: ADVERTISEMENT_MANAGEMENT

: 25. mar 2013 14:40
af morten müller
Tak for svar.

Jeg må indrømme at jeg er lidt på glat is her!, jeg har selv forsøge at bygger mine Html koder op på en lidt kreativ måde, men de virke som de skal.

Sådan ser den første ud :
<a href="http://bromelien-westermann.eu/" target="_blank"{COUNT_CLICK}><img src="http://i200.photobucket.com/albums/aa16 ... 82901a.jpg" border="0" alt=" photo Dias1-2_zpsc082901a.jpg"/></a>

og den næste :
<a alt="" href="http://www.terrajova.eu/" target="_blank"{COUNT_CLICK}><img src="http://i1338.photobucket.com/albums/o70 ... 4468dc.jpg" border="0" alt=" photo LEDBanner_zps6f4468dc.jpg"/></a>

Kan ikke rigtig lure hvordan jeg gør?

Re: ADVERTISEMENT_MANAGEMENT

: 25. mar 2013 17:00
af DoYouSpeakWak
Det er ikke i acp du skal flytte noget. det er i html filerne. det er der AM (moddet) har sat nogle faste pladser for hvor reklamerne skal være. dem kan du rykke rundt på.