Side 1 af 1

Automoderation and spam protect

: 19. aug 2013 13:25
af Burke
Jeg har kigget lidt på dette mod: Automoderation and spam protect men er i tvivl om, hvorvidt det er tiden værd brugt på installation kontra udbyttet.

Jeg ved godt, at der er flere muligheder via ACP, htaccess osv. men da jeg har brugere ikke kun fra DK leder jeg efter en eller flere muligheder der måske passer bedre til det jeg har brug for.

Hvis der ikke er gode erfaringer med ovenstående mod, kan der måske anbefales et eller flere andre?

Tak for hjælpen.

Re: Automoderation and spam protect

: 20. aug 2013 00:32
af Burke
Ok, jeg kan forstå, at der nok ikke er den store erfaring med dette mod, hvilket egentlig også var min fornemmelse, så derfor min forespørgsel. Tak til dem der læste mit indlæg. ;)

Re: Automoderation and spam protect

: 19. sep 2013 01:56
af Jan
Desværre ikke nej (for mit eget vedkommende), det er nu heller ikke alle MODs vi nødvendigvis har afprøvet og gennemtestet, det ville være alt for tidskrævende.

Du er meget velkommen til at dele dine eventuelle erfaringer om pgl. MOD herinde, således at andre brugere der måtte finde interesse i at bruge det kan drage nytte af dine erfaringer. :)

Re: Automoderation and spam protect

: 26. sep 2013 05:57
af Burke
Jeg valgte at installere dette mod: https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... ha_plugin/ i stedet for, da det både var mere simpelt og tilsyneladende bliver brugt på flere andre boards inklusiv phpbb.com selv. Siden installationen, har jeg ikke haft en eneste episode med spam. Jeg har sat det op både til engelsk og til dansk, men uanset sprog, så har jeg heldigvis været totalt spam-fri siden installationen. Kan varmt anbefales.

Re: Automoderation and spam protect

: 26. sep 2013 10:47
af Jan
Tak for din tilbagemelding. :)