phpBB 3.0.x med dansk sprog klar til brug

Besvar
Olympus DK Team
Indlæg: 60
Tilmeldt: 1. sep 2006 07:00

phpBB 3.0.x med dansk sprog klar til brug

Indlæg af Olympus DK Team »

Dansk phpBB 3.0.x

Hvad er forskellen på denne pakke og den jeg kan hente på phpBB.com :?:

Indholdet er identisk, men med nogle få og vigtige tilføjelser, se punktet herunder. I praksis er fordelen at installationsproceduren gennemføres med danske instruktioner, og at dansk sprog ikke efterfølgende skal installeres.

Installationpakkens ekstra indhold:
  • Den senest frigivne version af phpBB 3.0.x.
  • Den seneste danske sprogpakke til phpBB 3.0.x inkluderet.
  • Dokumentationsfilerne README.html, INSTALL.html og FAQ.html på dansk placeret separat i docs-mappen.
Kort vejledning :

Installationsproceduren udføres som en helt almindelig standardinstallation af phpBB 3.0.x. Hvis valget ikke er foretaget for dig, vælges dansk sprog i det indledende (første) skærmbillede øverst i højre hjørne. Installationsproceduren gennemgås nøje i den inkluderede INSTALL.html, som også kan læses online.

- Kan det næsten blive nemmere :D

Den danske sprogpakke til phpBB 3.0.x:

Læs venligst frigivelsesopslaget for den seneste danske sprogpakke i forummet Danske sprogpakker til phpBB 3.0. Her er det danske oversætterprojekt af Olympus og status for den inkluderede danske sprogpakke beskrevet.

Nyheder om phpBB og den danske sprogpakke til phpBB 3.0.x:
  • https://www.phpbb.com kan der abonneres på feeds i det øverste forum i RSS og ATOM format.
  • Hvis du ikke allerede er tilmeldt som bruger på https://www.phpbb.com, kan du oprette en brugerkonto dér og etablere forumovervågning af forummet "Announcements" (ved at trykke på linket : "Subscribe forum" nederst i forummet under besøg i dette efter du er logget ind).
  • Hvis du ikke allerede er tilmeldt bruger på http://phpbb3.dk, kan du ligeledes oprette en brugerkonto og etablere forumovervågning for de for dig relevante fora øverst på boardindekset (Informationsforummet øverst på boardindekset eller de for dig relevante fora i downloadkategorien) ved at trykke på linket "Overvåg forum" placeret nederst i hvert forum. Herved vil du modtage advisering om nye indlæg i disse fora via email, afhængig af dine kontoindstillinger.
phpBB™ :

Dansk omtale af phpBB's baggrund og historik kan læses her.

Besvar