Side 1 af 2

hvordan for man et link til at åben et nyt vindue

: 12. mar 2017 23:06
af trold1964
LØST en tak til scootergrisen og jask.
jask kom med gennembruddet så jeg kunne bruge den, jeg fandt selv ud af hvordan den skulle install den.
install rmcgirr83 i mappen ext på server (når den er pakke ud er rmcgirr83 som skal i ext mappen på server)
Hej
jeg håber det er det rigtige sted at stille spørgsmål
mit problem er at når man setter et URL link ind.
en så trykker på det link så åbner linke og forum lukker.
så hvordan kan man få den til at åben et nyt vindue?
her er et eksempel
jeg stiller et spørgsmål og kommer et link på for eksempel link fra en kirkebog
hvis så trykker på mit kommer du væk for mit spørgsmål og du kan ikke svare på det.
https://www.danishfamilysearch.dk/sogn4 ... ag15730757
man kan set flueben i Behandl ikke URL'er automatisk
men det jeg ønsker at man trykker på link og så åbner den en ny side

håber mit spørgsmål er til at forstå og jeg har set det rigtigt sted

Med venlige hilsen

Jan

Re: hvordan for man et link til at åben et nyt vindue

: 12. mar 2017 23:23
af scootergrisen
Du skal bare lærer din browser at kende.
Du kan f.eks. holde Skift-tasten inde mens du klikke på linket for at åbne linket i et nyt vindue eller Ctrl-tasten for at åbne i et nyt faneblad.

Re: hvordan for man et link til at åben et nyt vindue

: 13. mar 2017 13:09
af trold1964
Tak for svaret
problemet er at det forum jeg har plan om at lave er til slægtsforskning og her bruges der mange URL link så mine bruger skal lære det.
så må skrive det med Ctrl-tasten hver gang

Re: hvordan for man et link til at åben et nyt vindue

: 13. mar 2017 14:04
af scootergrisen
Du kan da selvfølgelig prøver det i en periode også se hvordan det går.
Der står noget om det her:
https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... w-windows/

Men brugerne skal jo bare lærer hvordan de gør én gang.
Man kan også højreklikke på linket og vælge hvordan man vil åbne det.
Det er nok ikke en god ide at skrive om at holde Ctrl+tasten nede fordi det er ikke alle systemer der bruger det.

Re: hvordan for man et link til at åben et nyt vindue

: 15. mar 2017 07:18
af trold1964
Tak for svaret jeg må se på det

Re: hvordan for man et link til at åben et nyt vindue

: 15. mar 2017 22:58
af trold1964
nu har jeg prøvet at ændrer i Modifying auto-detected links det link du gav mig
$html = "$whitespace<!-- $tag --><a$class href="$url">$text</a><!-- $tag -->$append";

til
if ($type == MAGIC_URL_EMAIL)
{
$html = "$whitespace<!-- $tag --><a$class href="$url">$text</a><!-- $tag -->$append";
}
else
{
$html = "$whitespace<!-- $tag --><a$class href="$url" onclick="window.open(this.href);return false;">$text</a><!-- $tag -->$append";
}

den giver en fejl ( ! ) Parse error: syntax error, unexpected 'window' (T_STRING) in D:\Forum\rediger_udgave\functions_content.php on line 914
jeg kan ikke se hvad der er galt

Re: hvordan for man et link til at åben et nyt vindue

: 15. mar 2017 23:22
af scootergrisen
Det er ikke helt korrekt det der står på linket.
Læg mærke til

Kode: Vælg alt

\"$url\"
hvor der skal være \ foran hver " som i den originale kode inden du rettede i filen.

Så hvis du tilføjer 4 x \ så virker det nok:

Kode: Vælg alt

$html = "$whitespace<!-- $tag --><a$class href=\"$url\" onclick=\"window.open(this.href);return false;\">$text</a><!-- $tag -->$append";

Re: hvordan for man et link til at åben et nyt vindue

: 16. mar 2017 00:08
af trold1964
Tusind tak

Re: hvordan for man et link til at åben et nyt vindue

: 16. mar 2017 01:13
af trold1964
jeg får ikke fejl efter at have rette det, den åben ikke nyt vindue
jeg har rette includes/functions_content.php, bbcode.html og includes/functions.php

jeg er ikke god til Engelsk så hvis der er andet jeg skal gøre i Administratorkontrolpanel ved jeg ikke hvordan jeg skal ændre nået der, jeg ved ikke om det er fordi jeg køre Dansk, men tror det det har nået med det at gøre

Re: hvordan for man et link til at åben et nyt vindue

: 16. mar 2017 01:28
af scootergrisen
Nederst på linket står
Note: The change will not affect existing posts, you must edit them so they can be reprocessed.
Så det virker mulig kun på nye indlæg så prøve og opret et nyt indlæg med link og se om det link åbner i nyt vindue.