Side 1 af 1

Anden login

: 24. nov 2018 15:29
af kwo
Jeg vil gerne ændre login fra den automatiske (Det er stort set umuligt at læse for folk), f.eks. til noget som på dette forum, altså man skal svare på et simpelt spørgsmål i stedet.

Hvad hedder sådan en extension (hvis det altså er en extension)?

Re: Anden login

: 24. nov 2018 18:45
af scootergrisen
ACP > Generalt > Spambot-beskyttelse > Installerede plugins: Spørgsmål og svar

Re: Anden login

: 25. nov 2018 08:12
af kwo
scootergrisen skrev:
24. nov 2018 18:45
ACP > Generalt > Spambot-beskyttelse > Installerede plugins: Spørgsmål og svar
Takker, det må jeg prøve når jeg kan komme ind igen :)

Fjerner den så den normale samtidig, eller tilføjer bare en ekstra?

Re: Anden login

: 25. nov 2018 18:49
af scootergrisen
Man kan skifte mellem en ud af flere muligheder.
Hvad er "den normale"?
Tror nok det er slået fra som standard.

Re: Anden login

: 27. nov 2018 17:43
af kwo
scootergrisen skrev:
25. nov 2018 18:49
Man kan skifte mellem en ud af flere muligheder.
Hvad er "den normale"?
Tror nok det er slået fra som standard.
Den normale når jeg opretter det, er med captcha, men med noget ulæseligt skrift (lykkedes mig ikke at taste rigtigt ind i 5 forsøg) - eller også skyldes det samme problem som i det andet indlæg med at man ikke kan logge ind.

Re: Anden login

: 28. nov 2018 06:31
af scootergrisen
Man kan skifte mellem forskellige spambot-beskyttelser. Altså én af gangen.
Tror ikke man kan have to eller flere slags på én gang som standard.
Så skulle man selv lave det hvilket sikkert ville give meget bedre beskyttelse.

Re: Anden login

: 29. nov 2018 19:52
af kwo
Så nåede jeg så langt at komme ind hvor du siger.

Men når jeg åbner dropdown-menuen med installerede plugins, får jeg kun lov at vælge de tre øverste, der har noget med billeder at gøre.
Spørgsmål & svar er gråtonet. "Gråfarvede plugins kan ikke vælges før den nødvendige konfiguration er foretaget." Men hvor gør man det henne?

Re: Anden login

: 29. nov 2018 22:00
af scootergrisen
Tror bare du skal skal tilføje spørgsmål/svar med Konfigurer-knappen før det kan aktiveres.