E-mailafsendelse der ikke virker

Tendenser, formodninger, konspirationsteorier og phpBB off topic
Besvar
Brugeravatar
scootergrisen
Side Administrator
Indlæg: 513
Tilmeldt: 24. feb 2010 13:09

E-mailafsendelse der ikke virker

Indlæg af scootergrisen »

Der var en bruger der skrev til mig gennem phpbb.com fordi vedkommende ikke får nogen aktiveringse-mail.
Jeg har tjekket at e-mailadressen er korrekt. Det er den.
Har sendt en e-mail fra min egen e-mailadresse som virker.
Jeg kan ikke se nogen fejl under Fejllog. Den står bare "Der er ingen logge." som om det er deaktiveret.
Så er der nogen der kan løse problemet.
Jeg kan se der er en del ... f.eks. 19 tilsyneladende falske forsøg på brugeroprettelser pr. dag så boardet når en eller anden grænse hvor hvor mange e-mail der bliver sendt ud også serveren nægter at sende flere før der er gået noget tid.
Spambeskyttelsesspørgsmålet skal nok ændres engang i mellem så ikke der kommer en masse falske tilmeldingsforsøg.
Så jeg har ændre den nu.

Brugeravatar
scootergrisen
Side Administrator
Indlæg: 513
Tilmeldt: 24. feb 2010 13:09

Re: E-mailafsendelse der ikke virker

Indlæg af scootergrisen »

Prøv og send en e-mail til en bruger gennem boardet og eventuelt en kopi til dig selv.
Det lader ikke umiddelbart til at virke selvom der står at e-mailen blev sendt.
Så boardet forsøger nok at sende e-mails men serveren gør det ikke.

Brugeravatar
scootergrisen
Side Administrator
Indlæg: 513
Tilmeldt: 24. feb 2010 13:09

Re: E-mailafsendelse der ikke virker

Indlæg af scootergrisen »

Jeg har vist ikke adgang til at se/ændre ACP > Generelt > E-mailkonfiguration > E-mails.
Så har ikke mulighed for at se om der eventuelt er et problem der.

Brugeravatar
scootergrisen
Side Administrator
Indlæg: 513
Tilmeldt: 24. feb 2010 13:09

Re: E-mailafsendelse der ikke virker

Indlæg af scootergrisen »

Jeg kan ikke gå ind og få e-mailadressen på administratorer.
Det vil sige jeg kan kun skrive e-mail til administratorer gennem boardet ... hvilket ikke virker.
Så ville være rart med en eller anden form for kontaktmulighed i sådan et tilfælde som her hvor boardet ikke kan sende e-mails.

rix
Indlæg: 62
Tilmeldt: 2. jan 2011 20:03
Kontakt:

Re: E-mailafsendelse der ikke virker

Indlæg af rix »

Hmm det ser ud til at det er severens mail function der ikke er sat ordenlig op. Har ikke muglighed for at rette det så det virker så i løbet af idag ville jeg sætte smtp op så det virker igen 🤔🤔🤔

Brugeravatar
scootergrisen
Side Administrator
Indlæg: 513
Tilmeldt: 24. feb 2010 13:09

Re: E-mailafsendelse der ikke virker

Indlæg af scootergrisen »

Aktivér også gerne noget log så der eventuelt kommer beskeder i fejlloggen når det ikke virker hvis det er muligt.

rix
Indlæg: 62
Tilmeldt: 2. jan 2011 20:03
Kontakt:

Re: E-mailafsendelse der ikke virker

Indlæg af rix »

Det er desvære ikke en muglighed 🤔🤔 må se på det og lave en pull request ved phpbb engang når jeg lige har tiden til det...

Men mail systemet skulle gerne være oppe og køre igen

Brugeravatar
scootergrisen
Side Administrator
Indlæg: 513
Tilmeldt: 24. feb 2010 13:09

Re: E-mailafsendelse der ikke virker

Indlæg af scootergrisen »

Kan du også rette det med certifikatet?
viewtopic.php?p=6388#p6388

Besvar